Promenljivo sa pljuskovima i grmljavinom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2011, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenljivo sa pljuskovima i grmljavinom

NOVI SAD -

U Srbiji promenljivo oblačno i nestabilno sa pljuskovima grmljavinom, lokalno sa jakim vetrom, obilnijim padavinama, a moguća je i pojava grada. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura kretaće se od 12 do 18 stepeni, a najviša dnevna od 24 do 30 stepeni.

Prema prognozi Republickog hidrometeorološkog zavoda, u Beogradu promenljivo oblačno i nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, a u široj okolini grada moguće su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i obilnije padavine i pojava grada.

Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće oko 18, a najvisa dnevna oko 28 stepeni.

Prema izgledima vremen do 8. juna, biće pretežno sunčano i toplo. Do petka i krajem perioda (utorak i sreda) nestabilno sa popodnevnim pljuskovima praćenim grmljavinom.

Maksimalna temperatura pocetkom naredne sedmice u vecini mesta biće od 30 do 32 stepena.

Više o vremenu možete da saznate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.