Izvor: RTS, 17.Maj.2022, 06:00

Promenljivo oblačno i nestabilno, moguće nepogode – temperatura do 31 stepen

U Srbiji danas promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Najniža temperatura od 9 do 18, najviša dnevna od 26 do 31 stepen. U Beogradu povremeno pljuskovi uz pojačan vetar. Temperatura do 27 stepeni.
Oblaci sa zapada regiona stižu na sever Srbije, a posle podne i do juga.

Lokalno su moguće i vremenske nepogode sa većom količinom padavina, više od 20 litara u kratkom periodu, sa kratkotrajnom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pojavom grada i olujnim vetrom.
Duvaće slab i umeren vetar, na severu pre podne, a u centralnim i istočnim krajevima posle podne mestimično i jak, severni i severozapadni.
Jutarnja temepratura od 9 do 18, najviša dnevna od 25 na severu do 31 na jugu.
U Beogradu povremeno pljuskovi uz pojačan vetar. Temepratura do 27 stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trećina protivgradnih stanica automatizovana, dovoljno raketa za odbranu od grada

Izvor: RTS, 17.Maj.2022

Posle nekoliko dana pravih letnjih temperatura stiglo je upozorenje na moguće vremenske nepogode sa pojavom grada i olujnog vremena tokom dana. Načelnik Centra za odbranu od grada Zoran Babić kaže da su protivgradne stanice opremljene sa dovoljnim brojem raketa. . Sezona...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.