Prolaznik kašljao u britansku ambasadorku u Podgorici FOTO

Izvor: B92, 07.Jul.2020, 10:32

Prolaznik kašljao u britansku ambasadorku u Podgorici FOTO

Ambasadorka Velike Britanije u Podgorici Alison Kemp rekla je da je prolaznik kašljao u njenom pravcu dok je bila na ulici.

Kako je navela, razgovarala je sa gospođom zaposlenom u Institutu za javno zdravlje, a prolaznik je kašljao u njihovom pravcu.

Alison Kemp opisala je juče na Tviteru incident koji se dogodio na ulici, dok je razgovarala sa zaposlenom u Institutu za javno zdravlje Crne Gore.

Alison Kemp opisala je juče na Tviteru incident koji se dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na ulici, dok je razgovarala sa zaposlenom u Institutu za javno zdravlje Crne Gore.

"Danas me na ulici zaustavila i pitala za pravac gospođa koja radi u Institutu za javno zdravlje. Dok sam pokušavala da joj objasnim, neki čovjek je prošao pored nje i namjerno kašljao u našem pravcu kad je vidio njenu radnu uniformu. Zaprepaštena sam", objavila je Kempova.

Javno zahvaljuje Institutu za javno zdravlje na njihovom doprinosu.

"Ovaj primjer ne predstavlja Crnu Goru koju poznajem i volim", napisala je Kempova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.