Proglašeni pobednički timovi takmičenja „Create the Future“

Izvor: Beta OMS, 24.Maj.2011, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašeni pobednički timovi takmičenja „Create the Future“

Beograd, 24. maj 2011. – U poslovnom centru kompanije Siemens d.o.o. Beograd, održano je svečano proglašenje pobednika ovogodišnjeg ciklusa takmičenja “Create the Future 2011”. Ovo je četvrti put za redom da kompanija organizuje takmičenja u izradi multimedijalnih prezentacija namenjenog učenicima osnovnih i srednjih škola, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete i nauke Republike Srbije i Sekretarijata za obrazovanje Grada Beograda, sa ciljem edukacije mladih i uvođenja tehnoloških inovacija u njihov svakodnevni život. Takmičili su se učenici osnovnih i srednjih škola, uzrasta od 12 do 19 godina, u timovima od 3 do 5 učenika.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proglašeni pobednički timovi takmičenja „Create the Future“

Izvor: Economy.rs, 24.Maj.2011

U poslovnom centru kompanije Siemens d.o.o. Beograd, održano je svečano proglašenje pobednika ovogodišnjeg ciklusa takmičenja “Create the Future 2011”.

Nastavak na Economy.rs...

Proglašeni pobednici “Create the Future 2011.”

Izvor: Blic, 25.Maj.2011, 00:20

"Create the Future" je takmičenje u izradi multimedijalnih prezentacija namenjeno đacima viših razreda osnovnih i srednjih škola u Srbiji sa ciljem edukacije mladih i uvođenja tehnoloških inovacija u njihov svakodnevni život. Kompanija "Simens" danas je proglasila pobednike,a tema ovogodišnjeg...

Nastavak na Blic...

KONKURS ,,ENERGIJU ŠTEDIM JA VIŠE VREDIM,, -VELIKO INTEREOSVANJE ĐAKA

Izvor: TvojPortal.com, 25.Maj.2011

SOFIJA STEFANOVIĆ OSVOJILA PRVO MESTO.JAGODINA: U organizaciji Elektro tehničko građevinske škole ,,Nikola Tesla,, I Ministarstva rudarstva i energetike održano je takmičenje na temu ,,Energiju štedim JA više vredim,,. Osnovci i srednjoškolci dobili su vredne nagrade, poklon Minisratsva energetike...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.