Profesorka iz Pazara priznala: Zlostavljala sam učenicu

Izvor: Kurir, 05.Mar.2014, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorka iz Pazara priznala: Zlostavljala sam učenicu

Nataša Prtinac uhapšena je krajem januara ove godine nakon prijave njene bivše učenice T. P. koja je policiji rekla da ju je profesorka četiri godine seksualno zlostavljala

NOVI PAZAR - Profesorka Nataša Prtinac iz Novog Pazara, koja je posle prijave njene bivše učenice N. T. priznala optužbe o obljubi, izjavila je danas da je time stavljena tačka na ceo slučaj.

Ona je rekla da je "samovoljno priznala" sve što joj se stavlja na teret i da je s Tužilaštvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sklopila sporazum o visini kazne.

Ona je uhapšena krajem januara ove godine nakon prijave njene bivše učenice T. P. koja je policiji rekla da ju je profesorka četiri godine seksualno zlostavljala. Nataša Prtinac je u pritvoru provela oko mesec dana, priznala obljubu zloupotrebom položaja, za šta je sporazumom kažnjena na 10 meseci kućnog zatvora.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.