Profesorka (33) slala učeniku (17) seks klipove

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorka (33) slala učeniku (17) seks klipove

Erika En Džineti (33), profesorka matematike u srednjoj školi iz Pensilvanije, optužena je da je imala seksualne odnose sa učenikom (17) i da mu je slala neprimerene poruke i video-snimke.

Foto: Ilustracija

Džineti je inače udata i majka je troje dece, a optužena je za više desetina prekršaja za seksualno napastvovanje, korupciju u instituciji za maloletnike i širenje neprikladnih materijala.

 

Prema istrazi, profesorka matematike je prva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prišla žrtvi u maju prošle godine tokom maturske večeri, pozivajući ga da dođe kod nje posle vežbanja u teretani. Par dana kasnije, učenik je odgovorio na njen poziv i počeli su da razmenjuju poruke svaki dan.

 

U narednih nekoliko meseci, Džineti je slala maloletniku seksualno eksplicitne poruke, fotografije u bikiniju, tangama i donjem vešu, a na video-snimku se svlači i sama “obavlja posao”.

 

Prema rečima zvaničnika, nezakonit odnos kulminirao je u julu 2013. godine, kada su se profesorka i učenik sreli u kafiću u Filadelfiji, a potom su se odvezli u park da bi imali seks u kolima. Učenika je zamolila da nikom ništa ne priča o njihovom susretu.

 

Policija je saznala za ovaj prestup kada im je neko dojavio da je čuo od učenika za nezakonsku vezu i lascivne fotografije. Oboje su priznali svoju aferu, a učenik je rekao da je posle prvog sastanka ona tražila od njega da se vide ponovo.

 

Puštena je uz kauciju od 50.000 dolara, a saslušanje će biti sredinom februara. Uslov kaucije je i da joj je zabranjeno da ima kontakt sa maloletnom decom, sem svoje, i morala je da preda svoj pasoš.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Profesorka (33) slala učeniku (17) seksi klipove

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2014

Erika En Džineti (33), profesorka matematike u srednjoj školi iz Pensilvanije, optužena je da je imala seksualne odnose sa učenikom (17) i da mu je slala neprimerene poruke i video-snimke...Foto: Ilustracija..Džineti je inače udata i majka je troje dece, a optužena je za više desetina prekršaja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.