Produženo klizanje na Tašu

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Produženo klizanje na Tašu

Zbog velikog interesovanja i povoljnih vremenskih uslova, sezona klizanja na stadionu Tašmajdan biće produžena do nedelje.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Zbog velikog interesovanja zimski festival “Ice@Taš” će, umesto do 15. februara, trajati do nedelje, 19. februara, saopšteno je iz te ustanove.

Svi učenici osnovnih i srednjih škola u Beogradu, uz đačku knjižicu, do 19. februara mogu besplatno da klizaju na stadionu Tašmajdan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u tri termina, svakog dana između 10 i 17 sati.

Klizalište na Tašu je od otvaranja jedno od omiljenih mesta susreta različitih generacija, a u prilog tome svedoči činjenica da je na stadionu “Tašmajdan” za dva meseca klizalo više od 30.000 posetilaca, ističe se u saopštenju.

I BILO JE VREME: Od danas ponovo klizanje na Tašu

Kako je najavljeno, posetioce očekuju razna iznenađenja, a u petak od 18 do 21 sat biće organizovana poslednja retro žurka u ovoj sezoni.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADOST ZA ĐAKE: Klizanje na Tašu produženo do nedelje

Izvor: Kurir, 14.Feb.2017

...Zbog velikog interesovanja i povoljnih vremenskih uslova..Svi učenici osnovnih i srednjih škola u Beogradu, uz đačku knjižicu do 19 februara mogu besplatno da klizaju na stadionu Tašmajdan u tri termina svakog dana između 10 i 17 časova..Od otvaranja, klizalište na Tašu predstavlja jedno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.