Produžena mera javljanja Markoviću, Arsovićevoj i Jovanoviću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2020, 13:49

Produžena mera javljanja Markoviću, Arsovićevoj i Jovanoviću

Posebno odeljenje Osnovnog suda u Prištini produžilo je meru javljanja u policijsku stanicu prema Dragiši Markoviću, Silvani Arsović i Žarku Jovanoviću, osumnjičenima da su pomagali izvršiocima ubistva Olivera Ivanovića nakon izvršenog krivičnog dela.

Markovićev advokat Dejan Vasić izjavio je za RTS da je mera produžena na još dva meseca.

"Mišljenja sam da stvarno više niko logično ne može doneti zaključak kako bi moj klijent mogao da pobegne. On >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je dugo na slobodi, javlja se na svaki poziv suda i aktivno učestvuje u postupku. Na rešenje ću izjaviti žalbu iskreno očekujući da Apelacioni sud nastalo stanje promeni tako što će odluku staviti van snage", rekao je advokat Vasić.

Silvana Arsović se tereti da je isključila kamere u kancelarijama sedišta GI SDP, "jer je radila kao administrator i u ovim prostorijama je bila jedina prisutna osoba kada je ubijen Oliver Ivanović".

Policajci Žarko Jovanović i Dragiša Marković dozvolili su, kako se tvrdi, da se oštete mogući dokazi koji su se našli na licu mesta onog dana kada je Ivanović ubijen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.