Prodaje se pravi Tron svetlosni motocikl

Izvor: Blic, 30.Mar.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje se pravi Tron "svetlosni motocikl"

Aukcijska kuća Sotebiz(Sotheby's) će 2. maja na prodaju ponuditi potpuno funkcionalan električni motocikl koji je urađen po uzoru na vozilo iz naučno fantastičnog filma "Tron: Legacy".

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Motocikl je opremljen motorom od 96 volti koji napajaju litijum-jonske baterije,

kompjuterski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << konstrolisanim gasom, prednjim i zadnjim hidrauličnim kočnicama, podesivim prednjim i rigidnim zadnjim vešanjem.

Ovaj jedinstveni motocikl je specijalno napravljen za "Andrews" kolekciju po uzoru na motocikle iz filma "Tron: Legacy" iz 2010. godine.

Dvotočkaš futurističkog dizajna ima nisko sedište od samo 72cm što mu omogućava laku i udobnu vožnju čak i pri malim brzinama. Vozilo je završeno još 2012. godine u Andrews radionici, a od tada je isključivo voženo u okviru testova.

"Tron" motocikl će na aukciji biti ponuđen bez početne cene, a aukcijska kuća Setebiz procenjuje da će dostići cenu između 23.000 i 36.000 evra.

Više informacija o aukciji pogledajte OVDE.

VIDEO> Tron "svetlosni motocikl":

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.