Procenite koji je domaći glumac poželjniji bez brade

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procenite koji je domaći glumac poželjniji bez brade

Iako je jedna od odlika “alfa mužjaka” brada od nekoliko dana, jedno istraživanje pokazalo je da većina žena ne voli muškarce koji imaju bradu. Domaći glumci brkove i bradu najčešće puštaju zbog uloge, ali ima onih koji su to učinili kako bi bili u korak sa svetskim trendovima.

Poslednjih godina mnogi slavni muškarci poput Breda Pita, Džonija Depa i Dejvida Bekama puštali su brade, a čak se i princ Vilijam pojavio u javnosti sa bradom od nekoliko dana. Muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najčešće puštaju bradu jer tako uzimaju predah od svakodnevnog brijanja. Iako ih žene smatraju manje privlačnim kada su "zapušteni", psiholozi navode da bradati muškarci deluju agresivnije i starije.

Anketa

Kome najlepše stoji brada?

Sergej Trifunović

Nikola Đuričko

Miloš Vlalukin

Milorad Mandić Manda

Ivan Bosiljčić

Dejan Lutkić

Nebojša Glogovac

snimam...

radim...

Glasaj

Glasaj Rezultat

Neki veruju da brada može da skrene pažnju sa proređene kose, a holivudske zvezde često je "neguju” samo da bi dokazali da nisu samo lepa lica. I domaći glumci prate svetske trendove, pa su mnogi prošli i "bradatu” fazu. Promena imidža najčešće je uslovljena novom ulogom ali ima onih koji su želeli samo promenu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.