Izvor: N1 televizija, 16.Jun.2021, 19:17

Proceduralna greška poništila presudu Šariću, kako je došlo do takvog propusta

Proceduralna greška kojom je narušena nepristrasnost sudija, razlog je zbog koga će se ponovo odlučivati o osuđujućoj presudi narko bosu Darku Šariću, objasnio je Vrhovni kasacioni sud. Predsednica te institucije Jasmina Vasović negirala je navode pojedinih medija da je uticala na takvu odluku. Postavlja se pitanje - kako je došlo do greške zbog koje je poništena presuda kojom je Šarić dobio 15 godina zatvora?

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Petrović Škero: Pitanje je da li je Apelacioni sud zasnovan na zakonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2021, 13:44

Bivša predsednica Vrhovnog suda Srbije, Vida Petrović Škero izjavila je danas da se postavlja pitanje da li je Apelacioni sud zasnovan na zakonu obzirom da je u petočlanom veću koje je donelo pravosnažnu presudu Darku Šariću i njegovim saradnicima učestvovalo dvoje sudija koji su prethodno odlučivali...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.