Izvor: Piplmetar.rs, 29.Jan.2024, 21:30

Problemima nikad kraja: Teodosić propustio trening, upitan za meč protiv Valensije

S. P.


Već duže vreme ga muče povrede

Foto: Nikola Tomić


Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su veoma važnu pobedu protiv najljućeg rivala u Večitom derbiju, a već sledi duplo kolo Evrolige u kom će igrati protiv Valensije prvi meč.
Trener Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Janis Sferopulos će imati novu glavobolju, pošto je Miloš Teodosić propustio večerašnji trening.
Grk nije ništa otkrio vezano za tu temu, ali bez sumnje, to pored Miloševog imena za meč protiv španskog tima stavlja znak pitanja.
Teo ove sezone u Evroligi prosečno beleži 10.7 poena, 2.3 skoka i 5.7 asistencija po utakmici, dok je Zvezda na 13. mestu na tabeli sa učinkom od devet pobeda i 14 poraza.
(Telegraf.rs)


Video: Džoel Bolomboj pričao za medije pred meč sa Valensijom

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.

Sport

Najnovije iz rubrike Sport
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

OVO SE RETKO DEŠAVALO: Obradović saopštio dobre vesti pred duplo kolo Evrolige

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2024, 11:21

Ohrabrenje za crno-bele....Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima pred duplo kolo Evrolige...Crno-beli u sredu gostuju Monaku, da bi nakon dva dana usledio meč sa Virtusom u Bolonji...Najtrofejniji evropski stručnjak je, logično, akcenat dao na prvom sledećem duelu, u Kneževini...- Znamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.