Problemi zbog snega, otežan saobraćaj na jugu

Izvor: B92, 16.Jan.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi zbog snega, otežan saobraćaj na jugu

Beograd -- Na međunarodnom putu Niš - Sofija, zbog snega koji od podneva intenzivno pada, saobraćaj se odvija otežano, javlja RTS.

Put prvog prioriteta koji vodi od Novog Pazara ka Sjenici prohodan je za sva putnička i teretna vozila, osim što na deonici pod Golijom ima snežnih nanosa, a mnogo gora situacija je na putu od Sjenice ka Zlataru, gde sneg uopšte nije očišćen.

Na putu Niš-Sofija ima i poledice, pa dolazi do iskliznuća vozila, javlja dopisnik RTS-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Između Pirota i Dimitrovgrada u toku popodneva dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj, na sreću, nije bilo žrtava.

Sneg slabog i umerenog intenziteta pada na području južne, jugozapadne, jugoistočne i istočne Srbije, javlja RTS, a AMSS apeluje na vozače da bez zimske opreme ne kreću na put, pogotovo ako se upute ka nekom planinskom turističkom centru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.