Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024, 18:31

Problemi za Juventus: Vlahović se povredio, propušta meč protiv Udinezea

S. J.


Pojedini italijanski mediji objavili su ranije danas da će čelnici Juventusa uskoro početi pregovore sa Vlahovićem oko produženja ugovora

Foto: Tanjug/AP


Fudbaler Juventusa i reprezentativac Srbije Dušan Vlahović propustiće zbog povrede mišića večerašnji meč 24. kola Serije A protiv Udinezea, prenose italijanski mediji.
Trener Juventusa Masimilijano Alegri saopštio je spisak igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << koji će biti u konkurenciji za duel sa Udinezeom, ali na njemu nema Vlahovića. Italijanski mediji navode da srpski fudbaler neće igrati zbog povrede mišića.
Vlahović je u dosadašnjem delu sezone u Seriji A propustio samo dva meča i to protiv Atalante i Torina zbog problema sa povredom leđa.
Utakmica između Juventusa i Udinezea biće odigrana večeras od 20.45 časova u Torinu.
Pojedini italijanski mediji objavili su ranije danas da će čelnici Juventusa uskoro početi pregovore sa Vlahovićem oko produženja ugovora. Srbin ima ugovor sa torinskim klubom do juna 2026. godine. Vlahović je član Juventusa od januara 2022. godine.
(Telegraf.rs/Tanjug)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Vlahović se vraća iz povrede: Poznato kada će ponovo na teren

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Feb.2024, 15:39

Srpski fudbaler Dušan Vlahović se oporavio od povrede Srpski fudbaler Dušan Vlahović oporavio se od povrede aduktora zbog koje je preskočio meč protiv Udinezea u ponedeljak uveče. Udineze je kao gost pobedio Juventus 1:0 i naneo “staroj dami” drugi uzastopni poraz u Seriji A, pa lider Inter...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.