Probijeni smetovi, otvoren put Sjenica - Novi Pazar

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Feb.2020, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Probijeni smetovi, otvoren put Sjenica - Novi Pazar

Deonica Brnjica-Duga Poljana na putu Sjenica-Novi Pazar otvorena je danas posle podne za saobraćaj pošto je ranije bila zavejana, saopštilo je Preduzeće "Novi Pazar put".

"Na terenu su i dalje mehanizacija i ljudstvo, u cilju održavanja prohodnosti", piše u saopštenju.

Deonica tog državnog puta bila je od sinoć zatvorena zbog obilnog snega.

Putari, policija i vatrogasci spasli su prošle noći više desetina ljudi iz zavejanih vozila na putevima oko >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Sjenice.

Po nezvaničnim informacijama, iz automobila koji su zaglavili u smetovima, prošle noći je spasena i jedna trudnica, nekoliko staraca i dece.

Kod sela Sušica, rano jutros je nađen mrtav jedan 66-godišnjak koji je, kako se pretpostavlja, umro od hladnoće.

Opštinsko veće Sjenice proglasilo je danas vanrednu situaciju zbog mećave koja je zavejala puteve na Pešterskoj visoravni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.