Priznao da je pretio Stefanoviću, dobio uslovnu!

Izvor: Mondo, 22.Jun.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznao da je pretio Stefanoviću, dobio uslovnu!

Miloš M. koji je, tokom vikenda, uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića, priznao je da je pretio ministru, javili su beogradski mediji.

Foto: MUP Srbije

Po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati i saslušanja sa okrivljenim je, kako kažu u Trećem osnovnom tužilaštvu za N1, zaključen je sporazum o priznanju krivice, na osnovu kog je Treći sud doneo presudu.

Okrivljeni je osuđen na uslovnu kaznu zatvora od godinu dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja neće biti izvršena ukoliko u naredne tri godine ne počini novo krivično delo.

Presuda je odmah postala pravosnažna, jer su se sve stranke odrekle prava žalbe. Istragom je utvrđeno da Miloš M. nema krivični dosije i da ranije nije hapšen.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.