Privedeni osumnjičeni za pljačku i napad nožem

Izvor: Blic, 17.Avg.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni osumnjičeni za pljačku i napad nožem

Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo razbojništva, policijskim rešenjem zadržani su do 48 sati Miloš O. (18) i Milorad V. (19) iz opštine Odžaci, danas je saopšteno iz Policijske uprave Novi Sad.

Kako se navodi u saopštenju oni se terete da su, u noći između 12. i 13. avgusta u Novom Sadu, opljačkali 55-godišnjaka iz Inđije, oduzevši mu veću sumu deviza, računar i mobilni telefon.

Sumnja se da su napadači oštećenog prethodno tukli drvenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << palicom i posekli ga nožem po glavi i vratu, nanevši mu na taj način lake telesne povrede.

Miloš O. i Milorad V. će, kako piše u saopštenju, biti dovedeni na saslušanje nadležnom istražnom sudiji.

Povezane vesti: Uhapšeni zbog više razbojništava i krađa Radisavljević:Milanu Antoniću određen pritvor do 30 dana Huligani Novosađaninu skinuli dres "Olimpijakosa" Policija traga za muškarcem koji je izbo putnika gradskog autobusa Seksualni manijak spopao dve žene, obe žrtve uspele da pobegnu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.