Priveden predsednik privremenog organa grada Prištine

Izvor: Press, 01.Dec.2013, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden predsednik privremenog organa grada Prištine

Načelnik policijske stanice Bratislav Trajković rekao je kratko novinarima da se u zgradi nalazi tužilac, ali da mu nije poznato šta se Karadžiću stavlja na teret.
U prostorije policije došao je i predsednik Građanske incijative Srpska Vladeta Kostić koji je rekao Tanjugu da mu nije poznato zbog čega je Karadžić priveden.
Prema informacijama koje ima Kostić, predsedniku privremenog organa grada Prištine policija je pred njegovom kućom bez objašnjenja naredila da uđe u policijsko vozilo.
Pred ulazom u zgradu policije u Gračanici se nalazi veliko broj novinara kao i nekoliko čelnih ljudi Građanske inicijative Srpska. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kostić: Hapšenje Karadžića je pritisak na birače

Izvor: Press, 01.Dec.2013

Kostić je rekao novinarima da međunarodna zajednica mora reagovati i sprečiti da se do zatvaranja biračkih mesta ne ponove takvi incidenti.. "Hapšenje Karadžića je pritisak na birače sa ciljem da izlaznost bude što manja", rekao je Kostić dodajući da veruje da će i pored svega navedenog...

Nastavak na Press...

Karadžić pušten iz policijske stanice

Izvor: Press, 01.Dec.2013

Po izlasku Karadžić je rekao medijima da ne zna razlog zbog kojeg je priveden.. "Kao što sam priveden bez obrazloženja tako sam i pušten iz policijske stanice bez bilo kakvog obrazloženja", kazao je Karadžić.. Po njegovim rečima, u policijskoj stanici je proveo nešto više od dva sata, a...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.