Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden navodni saučesnik Anisa Amrija

BERLIN - Njemačka policija privela je navodnog saučesnika osumnjičenog za napad na božićnom sajmu u Berlinu tokom akcije u njemačkoj prijestonici, saopšteno je danas iz tužilaštva.

Priveden je 40-godišnji Tunišanin koji živi u Berlinu.

Tunišanin je priveden jutros nakon što je policija pretresla njegov stan i radno mjestu u berlinskom kvartu Tempelhof, navodi se u saopštenju, prenosi Russia Today.

Osumnjičeni napadač na božićni sajam Anis Amri, takođe iz Tunisa, ubijen je u okršaju sa italijanskom policijom u Milanu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nove informacije: Anis Amri imao saučesnika, stigao i do Holandije?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2016

Nemačka policija privela je navodnog saučesnika osumnjičenog za napad na božićnom sajmu u Berlinu tokom akcije u nemačkoj prestonici, saopšteno je iz tužilaštva. Priveden je 40-godišnji Tunišanin koji živi u Berlinu...Tunišanin je priveden u sredu ujutru, nakon što je policija pretresla...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.