Pritvor ili atak na Dodika – put u nezavisnost Republike Srpske

Izvor: B92, 20.Sep.2023, 16:40

"Pritvor ili atak na Dodika – put u nezavisnost Republike Srpske"

Predsednik Skupštine RS Nenad Stevandić izjavio je da bilo kakva mogućnost pritvora ili ataka na bezbednost predsednika Republike, put je u nezavisnost Srpske.

"Ukoliko ne želite da poštujete dogovor dva entiteta, tri naroda. Ukoliko kršite Dejtonski sporazum, a zakone ne donose parlamenti, koji su zato nadležni po Venecijanskoj komisiji, nego neimenovani stranac, treba da znate da će se Srpska protiviti ugnjetavanju", rekao je Stevandić u izjavi za RTRS.

Kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je odgovor iz Srpske svima poznat.

"Ne možete hapsiti predsednika i otimati imovinu. Ali možete pokušati i na taj način dovesti do nezavisnosti Srpske", poručio je Stevandić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pritvor ili atak na bezbednost Dodika, put je u nezavisnost Republike Srpske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2023

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas da bilo šta, što se tiče imovine i bilo kakva mogućnost pritvora ili ataka na bezbednost predsednika Republike, put je u nezavisnost Srpske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.