Pritvor Pazarcima zbog napada na fudbalere Borca iz Čačka

Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor Pazarcima zbog napada na fudbalere Borca iz Čačka

Novopazarska policija uhapsila je tri osobe iz tog grada zbog sumnje da su nakon jučerašnje utakmice 35. kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Borca napali fudbalere iz Čačka, saopštila je danas Policijska uprava.

Policija je uhapsila S.H. (46), E. M. (29) i M. P. (41) koji se terete da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu. Njima je određeno zadržavanje od 48 časova.

Do sukoba prilikom izlaska sa terena >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << došlo je pošto su fudbaleri Borca degažirali nekoliko lopti, koje su domaći navijači ubacili na teren, preko zapadne tribine Gradskog stadiona, zbog čega su igrači i treneri Novog Pazara burno reagovali.

Gužva i tuča se desila u tunelu, a policija je brzo reagovala i razdvojila sukobljene strane.

Policija je posle okršaja privela i četiri igrača Borca, ali su oni nakon datih izjava pušteni na slobodu i vratili su se sa ostatkom ekipe u Čačak.

Zbog toga, trener gostiju Milorad Kosanović, nije želeo da dođe na konferenciju za novinare, već je posle više od pola sata pred novinare poslao pomoćnika Živorada Jelića.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.