Izvor: Danas, 31.Jul.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prisluškivanje na Balkanu: Metod istrage ili politički spin

BBCKo koga sluša na Balkanu (ilustracija) U političkim borbama na Balkanu, jedno tradicionalno oružje je svevremeno – prisluškivanje je tema na kojoj se ruše vlade, cepaju države, diskredituje vlast ili opozicija. Mehanizam koji se zvanično nalazi pod kontrolom i mora se koristiti u skladu sa zakonom, pokazuje sve slabosti kada počne da se koristi u […] Članak Prisluškivanje na Balkanu: Metod istrage ili politički spin se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prisluškivanje na Balkanu: Metod istrage ili politički spin

Izvor: B92, 31.Jul.2019

Od "afere Špegelj" do navodnog prisluškivanja Aleksandra Vučića, ova obaveštajna tehnika često je korišćena kao oružje u političkim obračunima.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.