Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priručnik za seoski turizam

UŽICE - Užičko udruženje građana Agro-centar "Berba" objavilo je priručnik za seoski turizam.

"Prvi priručnik u Srbiji koji na praktičan i konkretan način tretira poslovanje u seoskom turizmu namenjen je prvenstveno domaćinstvima koja se bave, ili nameravaju da se bave turizmom", rekao je sinoć na promociji autor, geograf-turizmolog zaposlen u Turističkoj organizaciji "Zlatibor" Darko Đurović.

Pored izvoda iz Zakona o turizmu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koja tretiraju prava i obaveze domaćinstava koja se bave turističkom delatnosti, u priručniku se nalaze i konkretni saveti o organaizaciji domaćinstva za prihvat, smeštaj, ishranu i boravak gostiju.

Aktivisti "Berbe" su, u saradnji sa turističkim organizacija četiri opštine užičkog kraja, organizovali i više predavanja u seoskim sredinama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.