Pripremite se za proleće: Ovih 5 komada morate imati u ormanu

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 09:43

Pripremite se za proleće: Ovih 5 komada morate imati u ormanu

Lepo vreme i prvi prolećni dani su nam konačno stigli, pa je vreme i za lakšu garderobu, ali i za ono što baš i ne volimo - sređivanje ormana.

Zimske jakne, debeli džemperi, rolke...vreme je da ih odložimo i zamenimo ih nekim mantilom, kožnom jaknom, tanjim pantalonama. Ukoliko to još niste uradili, proleće je pravo vreme da poboljšate svoj stil i da zasijate u nekim novim modnim kombinacijama.

1. Košulja

Najvažniji odevni predmet za proleće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zasigurno košulja. Košulja vam pridodaje na eleganciji. Možete je kombinovati uz sve: uske i široke farmerke, elegantne pantalone, ali i suknje. Ukoliko volite da ekspreimentišete, navucite usku haljinu preko kosulje, sigurno ćete ostati primećeni.

2. Bele i crne elegantne pantalone

Crna i bela boja su boje koje su uvek u trendu i boje koje uvek mogu da se kombinuju uz sve. Kada imate elegantne pantalone u ove dve boje, možete da ih kombinujete uz sakoe bilo koje boje, ali i za košulje, bilo koje bluze, i da izgledate elegantno i poslovno i u ovoj kombinaciji spremni ste za svaku priliku.

3. Crna kožna jakna

Crna kožna jakna, bila ona dugačka ili kratka, odlično ide uz sve. U zavisnosti od toga koji izgled želite da postignete, možete da je nosite uz košulje, ali možete i uz bilo koju običnu majicu ili uz neki krop top. Takođe, što se tiče farmerki, kožna jakna može da se kombinuje i uz neke široke farmerke i da izgleda fantastično.

4. Kompleti sakoa i pantalona

Ukoliko želite da budete elegantrni, primećeni, dobrodošli na svaku priliku, bila to kafa, poslovni sastanak ili neki ispit, obucite komplet - sako i pantalone. Ova kombinacija nateraće vas da se osećate uspešno i ostvareno. S druge strane, odličnan je izbor baš onda kada ne znate šta biste obukli.

5. Trenerka

Za kraj, važno je napomenuti da je pored eleganmtnih komada odeće uvek morate imati i trenerke kada idete na treninge, na putovanja, kada šetate vašeg kućnog ljubimca ili kada idete do prodavnice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pripremite se za proljeće: Ovih 5 komada morate imati u ormaru

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2024

Lijepo vrijeme i prvi proljećni dani su nam konačno stigli, pa je vrijeme i za lakšu garderobu, ali i za ono što baš i ne volimo - sređivanje ormana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.