Pripadniku Kobri određen pritvor zbog ubistva

Izvor: Mondo, 11.Dec.2014, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadniku "Kobri" određen pritvor zbog ubistva

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana pripadniku vojne jedinice "Kobre" Nemanji Iliću, osumnjičenom da je u kasarni "Vasa Čarapić 8. decembra smrtno ranio kolegu Milana Doskovića.

Foto: mod.gov.rs

Osumnjičenom je određen pritvor zbog opasnosti da bi sa slobode mogao da ometa postupak uticajem na svedoke, ali i zbog težine krivičnog dela, saopšteno je danas iz Višeg suda.

Milan Dosković preminuo je na Vojnomedicinskoj akademiji pošto ga je kolega, osumnjičeni Nemanja Ilić tokom rutinske provere naoružanja ranio iz pištolja u jedinici Vojne policije specijalne namene "Kobre".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.