Pripadnik OVK sa sirijskim pobunjenicima

Izvor: Vesti-online.com, 13.Nov.2012, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnik OVK sa sirijskim pobunjenicima

U borbama vladinih snaga i pobunjenika u Siriji stradao i Albanac sa Kosova. Bivši pripadnik OVK u Siriju je otišao da bi se borio protiv režima predsednika Bašara el Asada.

Poginuo u Siriji (foto ilustracija)  

Naman Demoli iz Prištine poginuo je u borbama vladinih snaga i pobunjenika u Siriji, a borio se na strani opozicionih snaga, prenose kosovski mediji. Demoli je prvi dobrovoljac >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Balkana koji je poginuo u nekom od sukoba na Bliskom istoku i severu Afrike.

 

"Naman Demoli iz Prištine je prvi Albanac sa Kosova koji je izgubio život u borbama u Siriji. On je tamo otišao da bi se borio protiv režima predsednika Bašara el Asada. Demoli je ubijen prošle srede a njegova porodica je za to saznala u subotu. On je bio pripadnik OVK i fanatični aktivista Pokreta ‘Priključi se'", prenosi prištinski "Ekspres".

 

List navodi da je Demoli bio pripadnik OVK od 1999. godine i da je ranjen tokom sukoba na Kosovu.

 

Mediji ne navode da li je Demoli jedina osoba sa Kosova uključena u sukobe u Siriji.

 

Demoli je studirao u Siriji i odavno se pridružio revolucionarnom pokretu protiv Asadovog režima.

 

Naman Demoli je bio jedan od vodećih aktivista na Kosovu za izgradnju velike džamije u Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripadnik OVK poginuo u borbama u Siriji

Izvor: Press, 13.Nov.2012

Bivši pripadnik Oslobodilačke vojske Kosova Naman Demoli iz Prištine poginuo je u borbama vladinih snaga i pobunjenika u Siriji, a borio se na strani opozicionih snaga...Demoli je prvi dobrovoljac sa Balkana koji je poginuo u nekom od sukoba na Bliskom istoku i severu Afrike..."Naman Demoli iz Prištine...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.