Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2018, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnik MUP-a Srpske dobija medalju UN policije

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač prisustvuje danas svečanoj ceremoniji dodjele medalja UN pripadnicima UN policije (UNPOL Medal Parade) u mirovnoj misiji svjetske organizacije na Kipru (UNFICUP), na kojoj će medalju primiti i jedan pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske.

Tokom službene posjete Kipru, Lukač se sastao se sa šefom UN mirovne misije na Kipru Elizabet Spehar i sa šefom policijske komponente u mirovnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << misiji UN na Kipru višim policijskim savjetnikom An-Kristin Kvilekval, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

"Do sada je u mirovnoj misiji UN na Kipru boravilo 11 pripadnika MUP-a Republike Srpske, a trenutno se nalaze tri. Izuzetno značajnim smatra se uspjeh pripadnika Ministarstva koji je raspoređen na poziciju zamjenika šefa policijske komponente u mirovnoj misiji UN na Kipru", navodi se u saopštenju MUP-a.

Pripadnici MUP-a Republike Srpske u mirovnim misijama UN učestvuju od 2000. godine, a do sada je učestvovalo 65 pripadnika u osam zemalja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U potragu za Izabelom Tomić uključen i ronilački tim MUP-a

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2018, 13:56

BANJALUKA - U potragu za nestalom Banjalučankom Izabelom Tomić (46) danas su uključeni i pripadnici Ronilačkog tima Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske koji pretražuju korito rijeke Vrbas...Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.