PRINC HARI REŠIO DA NAPIŠE MEMOARE O SVOM ŽIVOTU: Šta će na to reći njegov brat princ Vilijam?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2021, 21:29

PRINC HARI REŠIO DA NAPIŠE MEMOARE O SVOM ŽIVOTU: Šta će na to reći njegov brat princ Vilijam?

Izdavač je objavio i šta će sve sadržati knjiga

Britanski princ Hari piše memoare o svom životu koji će biti objavljeni krajem 2022. godine, objavio je danas izdavač "Pingvin rendom haus".

Knjiga će pružiti konačan prikaz iskustava, avantura, gubitaka i životnih lekcija koje su mu pomogle da se oblikuje, naveo je izdavač, preneo je Rojters.

Hari je rekao da svoje memoare piše, ne kao princ kakav je rođen, već kao čovek kakav je postao. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Tokom godina nosio sam mnogo kapa i bukvalno i figurativno, i nadam se da ću, ispričavši vam svoju priču - uspone i padove, greške, naučene lekcije - moći da vam pomognem i pokažem da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo - naveo je princ Hari u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRINC HARI PIŠE MEMOARE Unuk kraljice Elizabete: Ne pričam princ kakav sam rođen, već kao čovek kakav sam postao

Izvor: Blic, 19.Jul.2021

Britanski princ Hari piše memoare o svom životu koji će biti objavljeni krajem 2022. godine, objavio je danas izdavač ''Pingvin rendom haus''.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.