Primera: Mesi i Nejmar nastavljaju teror, rekord Brava

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2014, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Mesi i Nejmar nastavljaju teror, rekord Brava

I posle sedmog kola Primere, mreža Barselone miruje! Katalonci su pobedili Rajo Valjekano 2:0 u predrađu Madrida, a opet su u prvom planu bili Nejmar i Mesi.

Lionel Mesi namdudrio je golmana Rajo Valjekana Tonoa

 

Ubojiti tandem Barse za samo minut su postigli dva gola u 35. i 36. minutu i doneli Kataloncima šesti trijumf u šampionatu. Posao četi Luisa Enrikea olakšalo je isklučenje Morsilja u 60. minutu.

 

 

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Golman Barselone Klaudio Bravo oborio je rekord Primere iz 1977. godine, pošto u prvih 561 minuta u sezoni nije primio gol. On je oborio rekord bivšeg golmana tog kluba Pedra Artole.  Barselona je prva na tabeli sa 19 bodova i još je neporažena, a Rajo Valjekano zauzima 10. mesto sa osam bodova.

 

U prvom susretu sedmog kola Primere, Valensija je pobedila Atletiko 3:1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.