Prikazano oružje Luke Bojovića

Izvor: B92, 13.Feb.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikazano oružje Luke Bojovića

Madrid/Beograd -- Španska policija prikazala je deo oružja koji je pronađen kod Luke Bojovića i ostalih pripadnika "zemunskog kriminalnog klana" pro hapšenju u Valensiji.

Predstavljene su tri automatske puške, devet pištolja, poluautomatski pištolji, revolver, sačmara, prigušivači, municija. Policija je takođe predstavila lažna dokumenta i novac, više od pola miliona evra, pronađenih pri pretresu stanova koje su koristili Luka Bojović, Vladimir Milisavljević, Siniša Petrić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Vladimir Mijanović.

Pronađeno je ukupno 557.000 evra u gotovini, a predstavljene novačnice su u apoenima od 50 do 500 evra.

Ministar unutrašnjih poslova Španije Horhe Fernandez Dijaz je tom prilikom ukazao na značaj ove akcije u borbi protiv organizovanog kriminala u Srbiji i regionu i upoznao je brojne predstavnike medija s krivičnim delima koja se okrivljenima stavljaju na teret.

Tom događaju su prisustvovali ambasadorka Srbije u Španiji Jela Baćović i direktor španske policije Ignasio Kostido.

Luka Bojović, Vladimir Milisavljević, Siniša Petrić i Vladimir Mijanović su uhapšeni u četvrtak u Valensiji, u jednom restoranu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.