Prikazan U zemlji krvi i meda (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Dec.2011, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prikazan "U zemlji krvi i meda" (VIDEO)

Rediteljski debi holivudske glumice Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda" prikazan u četvrtak uveče prvi put pred domaćom publikom u sarajevskom multipleksu Cinema City, izazvao je različite reakcije publike, ali nikoga nije ostavio ravnodušnim, preneo je BBC.

Glumica, rediteljka i humanitarka Andželina Džoli uspela je prodre u srž rata i na izuzetno realističan i živ način donese na filmsko platno jednu istinitu, potresnu i hrabru priču, naveli su sarajevski >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mediji.

Otkrivamo sinopsis filma Andželine Žoli

Mitrović odbio Andželinu

Andjelina Džoli sa Silajdžićem i Komišićem

Sve to sigurno ne bi bilo moguće bez izvrsnih glumačkih ostvarenja domaćih i glumaca iz regiona Zane Marjanović, Gorana Kostića, Radeta Šerbedžije, Vanese Glođo...

U centru radnje su Ajla i Danijel čija ljubavna priča je od samog početka osuđena na propast iz samo jednog razloga - nisu iste nacije.

I Ajla i Danijel bore se s vlastitim emocijama, strahovima i sumnjama, a ljubavna priča iznikla usred krvavog i kompleksnog sukoba ne može da završi nikako drugačije do tragično.

Neki bosanski Srbi tražili su da film bude zabranjen, rekavši da ih prikazuje kao negativce, dok su drugi rekli da žele da vide film.

Filmu će biti uručena Stenli Kramer nagrada 2012, a nominovan je i za Zlatni globus u kategoriji najbolji film na stranom jeziku.

(FoNet)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.