Prijepoljska FAP Livnica dobila novog vlasnika

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijepoljska FAP Livnica dobila novog vlasnika

Privrednik Đorđe Ljujić, vlasnik preduzeća “Jela star” iz Prijepolja, kupio je u četvrtak FAP Livnicu sa nadogradnjom za dva miliona evra Privrednik Đorđe Ljujić, vlasnik preduzeća “Jela star” iz Prijepolja, kupio je u četvrtak FAP Livnicu sa nadogradnjom za dva miliona evra. Planovi novog vlasnika su ponovno pokretanje proizvodnje i postavljanje firme na zdrave noge. - Linija za lamelirane grede i bindera, već je stigla i vrlo brzo krećemo njenim postavljanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i sa radom. U planu je zapošljavanje radnika i ponovno pokretanje ovog industrijskog giganta - kazao je medijima Ljujić.Inače, na predlog Ministarstvo privrede zbog trajne nesposobnosti preuzeća za plaćanjem nastalih obaveza, Privredni sud u Užicu doneo je početko 2017. godine Rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad prijepoljskom Livnicom sa nadgradnjom, zavisnim preduzećem FAP korporacije.PROČITAJTE I: LIVNICA U KIKINDI TRAŽI RADNU SNAGU: Potrebno stotinu radnika Na spisku najvećih poreskih dužnika koje je Poreska uprava objavila početkom 2018. godine među pravnim licima koja su u stečaju, a koja nisu izmirila svoje poreske obaveze našla se i FAP Livnica sa nadgradnjom, sa oko 747 miliona dinara poreskog duga.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jela star kupila prijepoljsku FAP Livnicu sa nadgradnjom

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Sep.2018

PRIJEPOLJE - Prijepoljski privrednik Đorđe Ljujić, vlasnik preduzeća Jela star, kupio je FAP Livnicu sa nadgradnjom za 2 mil EUR...- Linija za lamelirane grede i bindere, već je stigla i vrlo brzo krećemo sa radom. U planu je zapošljavanje radnika i ponovno pokretanje ovog industrijskog giganta...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.