Prijem povodom Dana državnosti u Zagrebu

Izvor: RTS, 15.Feb.2013, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem povodom Dana državnosti u Zagrebu

Ambasador Srbije u Hrvatskoj Stanimir Vukićević priredio je prijem u zagrebačkom hotelu Šeraton povodom Dana državnosti Srbije. Prisustvovali predsednik Hrvatske Ivo Josipović, ministarka spoljnih poslova Vesna Pusić, potpredsednik Sabora Nenad Stazić i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Povodom Dana državnosti Srbije ambasador Srbije u Hrvatskoj Stanimir Vukićević priredio je prijem u zagrebačkom hotelu Šeraton.

Prijemu su prisustvovali predsednik Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ivo Josipović, ministarka spoljnih poslova Vesna Pusić, potpredsednik Sabora Nenad Stazić i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Obraćajući se okupljenima, Vukićević je istakao da Srbija ostaje "dosledna i čvrsta u politici evrointegracija i razvoja dobrosusedskih odnosa i saradnje sa zemljama u regionu".

Osvrnuvši se na očekivani ulazak Hrvatske u Evropsku uniju 1. jula i izražavajući nadu da će preostale ratifikacije pristupnog ugovora Hrvatske biti završene na vreme, Vukićević je istakao da će radost zbog dodavanja i 28. zvezdice Evropskoj uniji, "zajedno sa Hrvatskom deliti i zemlje regiona".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.