Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2021, 10:49

Pokrenuta aplikacija za prijavu divljih deponija u Srbiji

Agencija za zaštitu životne sredine (SEPA) i Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u saradnji sa Ministarstvom životne sredine pokreću aplikaciju "Ukloni divlju deponiju", preko koje će svi građani moći lako i anonimno da daju svoj doprinos evidentiranju lokacija divljih deponija u Srbiji, saopštio je UNDP.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokrenuta aplikacija za anonimno prijavljivanje divljih deponija u Srbiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Apr.2021

Aplikacija "Ukloni divlju deponiju", kojom će građani moći anonimno da prijavljuju lokacije divljih deponija u Srbiji, pokrenuta je danas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Pokrenuta aplikacija "Ukloni divlju deponiju"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2021

Agencija za zaštitu životne sredine i UNDP pokrenula je aplikaciju "Ukloni divlju deponiju" preko koje će građani moći lako i anonimno da učestvuju u evidentiranju divljih deponija u Srbiji, saopštio je danas UNDP...Prema podacima koje su Agenciji dostavile lokalne samouprave, na teritoriji Srbije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.