Prijavila silovanje, osuđena za preljubu

Izvor: Prva.rs, 13.Jun.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavila silovanje, osuđena za preljubu

Žena, za koju se navodi samo da se zove Laura, nije prisustvovala izricanju presude, prenela je agencija AFP.
Njoj je određeno i da plati novčanu kaznu od 3.000 katarskih rijala (710 evra), a nakon što to uradi biće deportovana iz Katara, naložio je sud.
Muškarac koji je optužen u istom slučaju, a koji takođe nije prisustvovao izricanju presude, dobio je kaznu od 100 udaraca bičem zbog preljube i još 40 udaraca zbog konzumiranja alkohola.
Izvor: tanjug

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Katar: Prijavila silovanje, osuđena za preljubu

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jun.2016

Sud u Dohi je Holanđanku proglasio krivom za preljubu i osudio na godinu dana zatvora uslovno, nakon što je prijavila da je na odmoru u toj zemlji bila silovana. Žena, za koju se navodi samo da se zove Laura, nije prisustvovala izricanju presude, prenela je agencija AFP. Njoj je određeno i da...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.