Prijave curenja na instalacijama i Beokom servisu

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave curenja na instalacijama i "Beokom servisu"

JKP "Beogradske elektrane" započele su tople funkcionalne probe, a podršku elektranama u prijemu reklamacija pruža Služba za komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima "Beokom servis".

Važno je napomenuti da tokom funkcionalnih proba građani obrate pažnju na ispravnost kućnih instalacija, prvenstveno na curenja.

Prijave građana na curenje na instalacijama u stanu, curenje na ulazu ili na objektu, kao i curenje na toplotnoj podstanici Beograđani mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prijave i Beogradskom pozivnom centru Službe za komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima svakog dana od 7 do 19 časova.

Korisnici će tako svoje reklamacije moći da prijave i na besplatan broj telefona telefona 0800-110-011 za fiksnu telefoniju, kao i 011/30-90-007 za pozive sa mobilnog telefona ili slanjem elektronske pošte na adresu bks@beograd.gov.rs.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.