Prijava protiv plivača

Izvor: RTS, 15.Jul.2012, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava protiv plivača

Protiv četvorice muškaraca iz Vukovara podnete prekršajne prijave zbog nezanonitog prelaska državne granice, koju su prešli plivajući preko Dunava iz Srbije, saopštio MUP Hrvatske.

Hrvatska granična policija podnela je prekršajne prijave protiv četvorice muškaraca iz Vukovara jer su iz Srbije, plivajući preko Dunava, nezakonito prešli državnu granicu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Hrvatske.

Policajci su u subotu primetili da četiri muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preko Dunava plivaju sa teritorije Srbije i sačekali su ih na obali.

Utvrđeno je da se radi o Vukovarcima starim od 26 do 42 godine, koji su na taj način nezakonito prešli državnu granicu, saopštila je policija.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.