Prevrnuo se minibus sa decom

Izvor: RTS, 19.Nov.2010, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrnuo se minibus sa decom

Na području Malovana, u Hrvatskoj, prevrnuo se minibus sa 15 učenika osnovne škole. Za sada nema informacija o teže povređenima.

Minibus koji je prevozio 15 učenika iz Srba i okolnih sela u Gračac, u Lici, prevrnuo se na području Malovana, kod Gračaca.

Policijska uprava u Zadru saopštila je da za sada nema informacija o teže povređenima u nesreći autobusa zadarske registracije, koji je vozio srpsku decu u školu.

Četvoro dece prevezeno je u Opštu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bolnicu u Gospiću, a jedno ima povrede glave, ruke i leđa.

Na mestu događaja su lekari koji deci i vozaču pružaju pomoć, a posle uviđaja biće poznate okolnosti nesreće.

U Srbu i okolnim selima većinsko je srpsko stanovništvo. U varošici postoji škola od prvog do četvrtog razreda, a deca viših razreda idu u školu u opštinsko sedište Gračac.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnuo se minibus sa srpskom decom, dvoje teško povređeno

Izvor: SrbijaNet.rs, 19.Nov.2010

U izletanju minibusa sa 15 učenika iz Srba i okolnih ličkih sela na putu prema Gračacu, teže su povredjeni jedan učenik i vozač, ali niko nije u opasnosti po život, saopštili su danas zadarska policija i uprava bolnice u Gospiću. Brzo nakon

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Sleteo s puta minibus sa srpskim osnovcima u Lici

Izvor: Glas javnosti, 20.Nov.2010, 07:02

ZAGREB - Minibus koji je prevozio 16 učenika osnovne škole iz Srba i okolnih sela u Gračac, u Lici, jutros je sleteo s puta na području Malovana kod Gračaca...Policijska uprava u Zadru saopštila je da dosad nema informacija o teže povređenima u nesreći autobusa zadarske registracije koji je...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.