Pretukli policajca, pa pušteni na slobodu

Izvor: Blic, 11.Feb.2014, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukli policajca, pa pušteni na slobodu

Trojica nasilnika koja su u nedelju uveče privedeni jer su pretukli policajca u Grockoj, pušteni su na slobodu nakon konsultacije sa tužiocem.

U policijsku stanicu u Grockoj privedeni su M.D. (24) zvani Slovenac, N.Đ. (24) zvani Gušter i M.V. (19) zvani Mali Marko, prenosi Telegraf.rs. Oni su u nedelju uveče u kafiću “Vip Afrika” u naselju Leštane, pretukli policajca Dušana Milosavljevića čiji je pištolj tokom incidenta opalio i ranio ga u nogu.

Tužilaštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je odlučilo da pusti na slobodu svu trojicu, iako su odranije poznati policiji zbog razbojništva i nasilničkog ponašanja.

Napadnuti Milosavljević je te noći prevezen u Urgentni centar gde je utvrđeno da povrede nisu bile opasne po život.

Kako piše Telegraf.rs, on je u nedelju ujutru došao kući i parkirao auto ispred ispred kafića “Vip Afrika”, koji se nalazi u prizemlju njegove kuće.

Pozdravio se sa vlasnicom kafića, a posle njenih reči ”nije lako ni vama policajcima”, trojica nasilnika su nasrnuli na njega bez ikakvog povoda, pišu Novosti.

- Kada je Milosavljević uspeo da nekako pobegne iz lokala jedan od njih ga je sustigao i uhvatio za ruku. Tada je opalio metak iz službenog pištolja, koji je Dušan izvadio radi zaštite i ranio ga u nogu – navodi se u saopštenju Policijskog sindikata Srbije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.