Pretukli mladiće zato što su mislili da su gejevi

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukli mladiće zato što su mislili da su gejevi

Petorica mladića iz Smedereva pretukli su jednog Beograđanina i jednog Kraljevčanina zbog pogrešne procene njihove seksualne orjentacije. Mislili su da pripadaju LGBT populaciji. Smederevska policija im je odredila zadržavanje.

Petorica mladića iz Smedereva pretukli su jednog Beograđanina i jednog Kraljevčanina zbog loše procene njihove seksualne orjentacije (Foto: Ilustracija)

 

Policija je saopštila da su Mario M. (23), Nemanja M. (20), Slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << S. (23), Lazar R. (19) i Aleksandar J. (22) osumnjičeni da su, u noći između 3. i 4. septembra, u strogom centru grada, nakon kraće rasprave, pretukli dvojicu mladića iz Beograda i Kraljeva.

 

"Povod za raspravu i tuču bilo je uverenje napadača da su dvojica mladića pripadnici gej populacije", navela je policija u saopštenju.

 

U tuči je N. K. (22) iz Beograda zadobio teške, a S. M. (23) iz Kraljeva lake telesne povrede.

 

Osumnjičeni će, nakon isteka policijskog zadržavanja, biti privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.