Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2017, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukao nastavnika zbog sinovog keca

ČAPLJINA - Nastavnik likovnog iz Osnovne škole Vladimir Pavlović u Čapljini završio je u Centru urgentne medicine SKB-a Mostar nakon što ga je pretukao roditelj učenika ove škole.

Kako "Faktor" nezvanično saznaje, nasilnik je Dominik Lubina, predsjednik Kik-boks kluba "Sensei", inače čapljinski zubar i predsjednik Sportskog saveza opštine Čapljina.

U školi je za pomenuti portal potvrđeno da je on fizički napao i pretukao nastavnika likovne kulture Gratisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Ferenca zbog jedinice koju je nastavnik dan ranije dao njegovom sinu.

Napad se, navodno, dogodio u prostorijama škole u 8.05 sati, a nastavnik je, prema prvim informacijama, zadobio teške povrede glave. On je odmah prebačen u mostarsku bolnicu, a slučaj je istovremeno prijavljen čapljinskoj policiji.

Nastavnik je dobio žestoke batine zbog kojih se uopšte nije mogao sjetiti šta se zapravo dogodilo, navode u školi.

"Ne znamo šta se desilo sa ocem učenika, policija je dolazila, a mi još čekamo vijesti o kolegi", rekli su za "Faktor" u školi i potvrdili da je do incidenta došlo zbog jedinice.

Iz Sveučilišne Kliničke Bolnice Mostar potvrdili su da je pacijent u jutarnjim satima primljen na odjeljenje CUM-a, ali za sada nemaju informaciju o stepenu povreda.

U MUP-u HNK tvrde da im slučaj još nije prijavljen.

(Faktor.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U ČAPLJINSKOJ ŠKOLI Roditelj kik-bokser: „Ošamario sam nastavnika, a on je mene udario čekićem u nogu!“

Izvor: Blic, 16.Feb.2017

Vest o incidentu u školi u Čapljini se proširila munjevitim brzinom celom dolinom Neretve u Hercegovini. Gratis Ference, nastavnik likovne kulture Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini i roditelj Dominik Lubina, predsednik Sportskog saveza Opštine Čapljina i Kik-boks kluba Sensei, zadobili...

Nastavak na Blic...

REČ NA REČ Oglasio se i pretučeni nastavnik iz Čapljine: “Udarao me u glavu, moja krv je kapala po njegovim nogama”

Izvor: Blic, 16.Feb.2017

Jesi li ti Ferenc? Bum! Jesi ti dao mome sinu jedinicu? Bum! Šta imaš protiv mene? Bum! Tako je Gratis Ferenc, nastavnik likovne kulture Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini, opisao pitanja i udarce šakama roditelja Dominika Lubina, inače lečnika-zubara, predsednika Sportskog saveza Opštine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.