Pretučena novinarka Dana u Nikšiću

Izvor: Blic, 03.Jan.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučena novinarka "Dana" u Nikšiću

Novinarka "Dana" iz Nikšića Lidija Nikčević pretučena je večeras ispred dopisništva tog podgoričkog dnevnog lista u tom gradu, saopšteno je iz crnogorske policije.

Kako se navodi, maskirani napadač više puta je udario Nikčevićevu u ulici Serdara Jola Piletića, u blizini hotela "Onogošt".

Iz Redakcije "Dana" kažu da je Nikčević udarana bejzbol palicom.

Uprava policije Crne Gore je saopštila da je u toku istraga o ovom napadu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikšić: Pretučena novinarka "Dana"

Izvor: B92, 03.Jan.2014

Podgorica -- Novinarka "Dana" iz Nikšića Lidija Nikčević pretučena je večeras ispred dopisništva tog podgoričkog dnevnog lista, saopšteno je iz crnogorske policije...Kako se navodi, maskirani napadač više puta je tupim predmetom udario po glavi Nikčevićevu u ulici Serdara Jola Piletića,...

Nastavak na B92...

Maskirani napadač pretukao novinarku "Dana" u Nikšiću!

Izvor: Press, 03.Jan.2014

Kako se navodi, maskirani napadač više puta je tupim predmetom udario po glavi Nikčevićevu u ulici Serdara Jola Piletića, u blizini hotela "Onogošt", u centu Nikšića. ..Nikčevićeva je smeštena u nikšićku bolnicu, a zbog zadobijenih povreda ima više kopči na glavi...Uprava policije Crne...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.