Pretučen sekretar zemunskog odbora SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen sekretar zemunskog odbora SNS

Član veća Grada Beograda i sekretar opštinskog odbora SNS Gavrilo Kovačević pretučen je u Zemunu, kada su ga ispred zgrade u kojoj živi napali bejzbol palicama.

Policija je odmah izašla na lice mesta i utvrđuje da li je ovaj napad politički motivisan, preneo je Kurir.

Lončar obišao Kovačevića

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišao je jutros Kovačevića koji je u ranim jutarnjim časovima pretučen ispred zgrade u kojoj živi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Ministar Lončar je porazgovarao kratko sa Kovačevićem tokom dijagnostike koja je rađena u Urgentnom centru KCS konstatujući da je zadobio više ozbiljnih udaraca bejzbol palicom po glavi i telu.

"Ovako kukavički i gnusan napad na oca dvoje dece je za najveću osudu. Očekujem od nadležnih državnih organa da što hitnije pronađu počinioce, ali i inspiratore ovo krivičnog dela", rekao je Lončar za Tanjug.

Dodao je da je sada najvažnije da se Kovačeviću saniraju sve povrede posle, kako kaže, brutalnog napada, i da se on sto pre oporavi.

SNS: Šokirani smo napadom, nadležni da pronađu počinioce

Srpska napredna stranka šokirana je vešću da je njen član Gavrilo Kovačević pretučen bejzbol palicama.

SNS poziva nadležne državne organe da učine sve kako bi pronašli počinioce i inspiratore tog, kako navode, zverskog i monstruoznog prebijanja.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Napadnut član Gradskog veća Beograd

Izvor: RTS, 26.Nov.2019

. Član Gradskog veća Beograd i član SNS-a Gavrilo Kovačević pretučen je jutros bejzbol palicama ispred zgrade u kojoj živi sa svojom porodicom, saopštio je SNS.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.