Pretučen Jura Stublić!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2013, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen Jura Stublić!

Poznati hrvatski rok pevač Jura Stublić pretučen je u hotelu u Čakovecu u Hrvatskoj, uoči nastupa na novogodišnjem koncertu.

Foto: Arhiva

Incident se dogodio u ponedeljak, 31. decembra.

"Fizički me napao i povredio čovek iz Marije Bistrice. Zbog povreda nisam bio u mogućnosti da nastupim, jer sam završio u hitnoj pomoći. Policija je napravila zapisnik", rekao je Stublić, poručivši fanovima da se dobro oseća.

Međimurska policija potvrdila je da su zbog narušavanja javnog reda i mira u ponedeljak prijavljena dvojica muškaraca, 59-godišnjak i 56-godišnjak. Protiv njih će biti podnesena prijava Prekršajnom sudu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

U Hrvatskoj pretučen Jura Stublić!

Izvor: Scandal.rs, 03.Jan.2013, 10:10

Poznati hrvatski rok pevač Jura Stublić, koji je pre nekada harao prostorima bivše Jugoslavije pretučen je u hotelu u Čakovecu u Hrvatskoj, uoči nastupa na novogodišnjem koncertu. Incident se dogodio u ponedeljak, 31. decembra, pred sam nastup popularnog pevača u Čakovcu, gradu na severu Hrvatske...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.