Pretnje odbornici u Beloj Palanci

Izvor: RTS, 01.Jul.2013, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnje odbornici u Beloj Palanci

Jelena Mitić, odbornica sa liste SPS-PUPS u Skupštini Opštine Bela Palanka, tvrdi da su je trojica muškaraca presrela na ulici i pretili joj, zahtevajući da vrati odbornički mandat.

Odbornicu sa liste SPS-PUPS u Skupštini Opštine Bela Palanka Jelenu Mitić danas su, kako tvrdi, trojica muškaraca presrela i pretila joj, zahtevajući da vrati odbornički mandat.

Mitić (28) je agenciji Beta rekla da su je jutros, kada je krenula na posao, trojica muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << presrela u ulici u kojoj živi i uz pretnje zahtevala da potiše papir koji su držali i da vrati mandat.

"Rekli su mi da će, ako ne potpišem, 'drugačije sa mnom razgovarati' . U međuvremenu, naišao je moj komšija i povezao me automobilom. Sve se ovo događa, jer je za danas kasno popodne zakazana sednica Skupštine Opštine Bela Palanka", rekla je Mitić i dodala da je slučaj prijavila policiji.

Dodala je da nije članica nijedne stranke, ali da podržava Odborničku grupu DS-a koja sa Koalicijom za Belu Palanku i Jedinstvenom Srbijom ima većinu u lokalnom parlamentu.

"Očito je to pritisak da podnesem ostavku... i ne podržavam više DS", rekla je Mitić.

Predsednik Opštine Goran Miljković (DS) rekao je agenciji Beta da je to još jedan pokušaj da se stvori nova većina u SO Bela Palanka.

U SO Bela Palanka većinu imaju DS sa 14, Koalicija za Belu Palanku sa dva i JS sa jednim mandatom. U opoziciji su SPS sa devet i SNS sa tri mandata.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bela Palanka: Pretili odbornici DS da vrati mandat!

Izvor: Press, 01.Jul.2013

"Odbila sam zahtev očigledno pripitih mladića od kojih dvojicu ne poznajem, a identitet trećeg sam dala policiji. Daljih neprijatnosti me je spasao komšija, koji je slučajno naišao kolima i odvezao me do radnog mesta", kaže Jelena Mitić. .. Jedan od mladića joj se, kako je ispričala, obratio...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.