Pretio da će zatrovati Vlasinsku rosu

Izvor: Mondo, 25.Sep.2012, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio da će zatrovati "Vlasinsku rosu"

Policija je danas uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je pokušala da ošteti fabriku "Vlasinska rosa" za 300.000 evra.

U saopštenju se navodi da je osumnjičeni Miljan M.(37) iz Vladičinog Hana uputio pismo direktoru pogona fabrike "Vlasinska rosa" zahtevajući da mu se isplati 300.000 evra ili će "zatrovati

proizvode na tržištu kao i izvorište u Toplom Dolu".

Osumnjičeni je preduzeću u koverti poslao i SIM karticu preko koje je slao SMS poruke i davao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << instrukcije gde da donesu i ostave novac.

Policija sumnja i da je Miljan M. izvršio još sličnih krivičnih dela na području Pčinjskog okruga, a potraga za dokazima je u toku.

Miljanu M. je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Vranju.

(Beta/Foto: Ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.