Pretili smrću ocu ubijenog vlasnika menjačnice

Izvor: Blic, 21.Apr.2013, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretili smrću ocu ubijenog vlasnika menjačnice

Zvonku Stojanoviću (59) iz Niša, vlasniku menjačnice „Cekin“ čiji je sin Đorđe stradao 27. januara u eksploziji bombe, zaprećeno je ubistvom dok je stajao na semaforu u petak oko 11.30, na raskrsnici Pantelejske i Partizanske ulice u Nišu, kaže izvor blizak istrazi.

Policija je istog dana privela Sašu D. (35) iz Niša zbog sumnje da je oštetio vozilo Stojanovića i da mu je pretio ubistvom.

Policija je protiv Saše podnela krivične prijave za i ugrožavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sigurnosti, ali se navodno ispituje i njegova eventualna veza sa ubistvom Zvonkovog sina.

Izvor blizak istrazi tvrdi da je policija na putu potpunog rasvetljavanja ovog slučaja, jer su se potvrdile sumnje da iza Stojanovićevog ubistva stoje određeni zelenaški klanovi koji Nišlijama pozajmljuju novac uz velike kamate.

Protiv Zvonka Stojanovića i njegovog pokojnog sina Đorđa Stojanovića vođeno je nekoliko sudskih postupaka zbog dugova, a navodno postoji I izvršna sudska odluka kojom je on obavezan da poveriocu isplati čak 400.000 evra.

Kada smo pozvali Zvonka Stojanovića da prokometariše napad, rekao je kratko da je na putu.

– Trenutno sam u vožnji, vraćam se za dva sata - odgovorio je i zatim prekinuo vezu.

Pročitajte još: Vlasnici menjačnica u Nišu na meti bombaša: Drugi napad... Niš: Jedna osoba ubijena u eksploziji podmetnute bombe Novi načelnik policije u Nišu nada se rasvetljavanju incidenata

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija ispituje pretnje smrću

Izvor: Danas, 21.Apr.2013

Saša D. (36) iz Niša pretio je ubistvom Zvonku Stojanoviću, suvlasniku menjačnice „Cekin“, čiji je sin Đorđe krajem januara ubijen u eksploziji bombe postavljene pod njegov automobil, nezvanično je potvrđeno Danasu u policiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.