Izvor: RTS, 04.Jul.2022, 05:58

Pretežno sunčano i veoma toplo, kad stiže osveženje

U Srbiji pretežno sunčano. Posle podne i uveče u brdsko-planinskim predelima južne i istočne Srbije uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.
Vetar slab do umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 17 do 23, a najviša dnevna od 34 do 36 stepeni.

U Beogradu pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab, uglavnom severni. Najniža temperatura od 20 do 23, a najviša oko 36 stepeni.
Do srede na području >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije veoma toplo vreme, a u utorak posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.
Od srede osveženje, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom, a lokalno se očekuju i kratkotrajne vremenske nepogode.
U četvrtak i subotu uglavnom suvo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I DANAS PAKLENE VRUĆINE: Od sredine dana OVE delove zemlje očekuje OBRT, a evo kada stiže pravo zahlađenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2022

Vetar slab, uglavnom severni...U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a od sredine dana u jugozapadnim, južnim, jugoistočnim i istočnim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom...Najniža temperatura od 17 do 23, a najviša...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vremenska prognoza 5. jul

Izvor: RTS, 04.Jul.2022

Danas iznad većeg dela Balkana pretežno sunčano. Posle podne lokalni pljuskovi sa grmljavinom ponegde na jugu i istoku. Maksimalna temperatura od 24 do 38 stepeni. U Srbiji posle podne, uveče i tokom noći promenljivo, mestimično kiša, pljuskovi i grmljavina. Lokalno su moguće i vremenske...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.