Prestanite da izlazite s pogrešnim osobama

Izvor: medio.rs, 06.Apr.2013, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prestanite da izlazite s pogrešnim osobama

Ponekad nije loše ako se ponašate po određenom obrascu, na primer, ako ste stekli naviku da subotom ujutro vozite sobni bicikl ili idete u šetnju. U nekim drugim situacijama, navike mogu imati negativne posledice, kao što je, recimo, mamurluk nedeljom ujutro. Najzad, neki modeli ponašanja mogu veoma loše da utiču na vaš život u celini - na primer, ako uporno ulazite u ljubavnu vezu sa istim tipom osobe, na primer s muškarcem koji je nezreo ili vas vara, a da toga niste ni svesni.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Prestanite da izlazite s pogrešnim osobama

Izvor: SandzakInfo.net, 06.Apr.2013

Ponekad nije loše ako se ponašate po određenom obrascu, na primjer, ako ste stekli naviku da subotom ujutro vozite sobni bicikl ili idete u šetnju.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.