Roma iskoristila kiks Juvea da se približi, Ljajić ponovo strelac

Izvor: Blic, 26.Jan.2014, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma iskoristila kiks Juvea da se približi, Ljajić ponovo strelac

Fudbaleri Rome iskoristili su remi Juventusa pobedom nad Veronom sa 3:1, pa sad imaju šest bodova zaostatka za "starom damom" .

Juventus i Lacio su remizirali sa 1:1, što je "vučica" iskoristila na gostovanju Veroni, u čijem sastavu nije bio Boško Janković. Sa druge strane, Adem Ljajić bio je starter, i pred odlazak na odmor doneo je Romi vođstvo.

Goal Ljajić - Verona 0-1 Roma - 26-01-2014... by The-Best-Games

Veliki deo posla odradio je Žervinjo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prodorom posle kog je uposlio Ljajića, a on je lucidnom reakcijom iz prve prosledio loptu u mrežu. To nije obeshrabrilo Veronu, domaćini su otvoreno ušli u nastavak, što im se isplatilo brzo. Halfredson je sjajno reagovao posle akcije na 20-ak metara, a na povratak vođstva Roma je čekala do 60. minuta. Tada je Žervinjo partiju krunisao pogotkom, i to posle driblinga kojim je sebi stvorio prostor za šut.

Tačku na utakmicu stavio je Frančesko Toti iz penala, koji je iznudio Torosidis. Situacija je bila diskutabilna zbog prelakog pada grčkog reprezentativca, pa su se bunili igrači Verone, ali završilo se na najstrožoj kazni i žutom kartonu za Markeza.

Serija A, 20. kolo:

Subota:

Napoli - Kjevo 1:1 (0:1)

(Albiol 88 - Sardo 18)

Lacio - Juventus 1:1 (1:0)

(Kandreva 27 - Ljorente 60)

Nedelja:

Verona - Roma 1:3 (0:1)

(Halfredson 49 - Ljajić 46, Žervinjo 60, Toti 82p)

15:00 Kaljari - Milan

15:00 Inter - Katanija

15:00 Livorno - Sasuolo

15:00 Parma - Udineze

15:00 Sampdorija - Bolonja

15:00 Torino - Atalanta

20:45 Fiorentina - Đenova

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roma iskoristila kiks Juvea da se približi, Ljajić ponovo strelac

Izvor: Dzungla.org, 26.Jan.2014

Fudbaleri Rome iskoristili su remi Juventusa pobedom nad Veronom sa 3:1, pa sa imaju šest bodova zaostatka za „starom damom“ .. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Miha ispustio tri boda u 90. minutu, Roma iskoristila kiks Juvea, preokret Milana

Izvor: Blic, 26.Jan.2014

Fudbaleri Rome iskoristili su remi Juventusa pobedom nad Veronom sa 3:1, pa sad imaju šest bodova zaostatka za "starom damom", dok je Milan u poslednja tri minuta utakmice uspeo da preokrene i savlada Kaljari u gostima sa 2:1. Sampdorija pod vođstvom Siniše Mihajlovića ispustila je u poslednjem minutu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.